Geberit Mapress syrefast stål

For de aller høyeste kravene til kvalitet og sikkerhet
Fra drikkevannforsyning til komplekse forsyningssystemer i industriell bruk og ekstremt kritiske installasjoner, for eksempel sykehus eller hoteller - Geberit Mapress syrefast stål er det rette valget for alle sanitærprosjekter med svært høye krav. Med sine fittings og omfattende utvalg av rørmaterialer er systemet også egnet for å transportere forbruksvann, trykkluft, gasser, kjemikalier og andre forskjellige medier, i tillegg til sin bruk for sikre og pålitelige drikkevanninstallasjoner.

Pålitelig kontroll over direktiver, reguleringer og standarder
Geberit Mapress syrefast stål kan desinfiseres kjemisk og termisk hvis det kreves av gjeldende direktiver og standarder, eller hvis nettverket er forurenset. I tillegg til VdS-sertifiseringer har det også blitt godkjent av de viktigste internasjonale sertifiseringsorganer for bruk i sprinklersystemer.
Av hygieniske årsaker er alle Geberit Mapress pressfittings forseglet med en beskyttelsesplugg som bare fjernes når de er bearbeidet. Fargen på beskyttelsespluggen indikerer bruksområdet. I standard bruk er Mapress syrefast stål godkjent for driftstemperaturer på -30 ° C til 120 °C og maksimalt trykk på16 bar. Bruksområde og temperaturområde kan også utvides med spesielle o-ringer

 

Vi selger Mapress syrefast stål  i hele poser og forpakninger for å kunne gi deg best mulig pris! 

 

Send oss forespørsel på Mapres syrefast stål  : /kontakt-oss/