Geberit Silent-PP

Hurtig økonomisk og akustisk optimalisert spillvanninstallasjon
Geberit Silent-PP avløpsstikkmuffe system er ideell for fort, økonomisk og akustisk optimalisert montering av overvannsystemer. Det kan brukes i en- eller tomannsboliger eller i andre bygg med krav til lydbegrensning.

Pålitelige, sikre materialegenskaper
Geberit Silent-PP består av robuste, mineralforsterkede trelags rør. Takket være sin minimale ekspansjon er det mulig å montere hele avløpssystemet uten å bruke ekspansjonsmuffer. Den høye ring-stivheten til systemrørene og den utprøvde EPDM leppepakningen i muffene hindrer lekkasje i avløpssystemet, både pålitelig og permanent. Rør og deler kan også bearbeides ved lave temperaturer, takket være materialer med slagfasthet. Den høye UV-resistensen gjør det også mulig å lagre systemet billig utendørs for korte perioder. Alle delene har passende markeringer for dagligdags arbeid for å sikre hurtig og enkel justering. En synskontroll ved hjelp av en enkel stopper indikerer den korrekte innstikksdybden.

Kan håndtere laster og er hydraulisk optimalisert
Fittings med dimensjoner som er vanlig for avløp er hydraulisk optimalisert. Dette muliggjør enda større laster og enda mindre dimensjoner i noen tilfeller.

Systemkompatibel med Geberit Silent-db20
I fleretasjes boligbygg har den gunstige tilkoblingen av Geberit Silent-PP fra utstyr til opplegget vist hva de er gode for. Et optimalt forhold mellom kostnad og fordel kan oppnås med kombinasjonen med Geberit Silent-db20 i opplegget. Reduksjonsmuffer med mothaker av rustfritt stål er tilgjengelig for å gjøre tilkoblinger mellom de to systemene lekkasjetett og fast.

 

Vi selger Geberit Silent PP  i hele poser og forpakninger for å kunne gi deg best mulig pris! 

 

Send oss forespørsel på Geberit Silent  PP: /kontakt-oss/