Geberit Silent-db20

Tredobbel beskyttelse mot lyd
Geberit Silent-db20 oppfyller de eksisterende kravene til lydisolering uten problemer fordi lydisoleringen allerede er montert. PE, den mineralforsterkede plasten, brukes for å produsere det, noe som gir røret og fittings en økt vekt og reduserer dermed både deres naturlige vibrasjoner og lyden det lager. Lydisoleringsribber i støtområdene reduserer støyutviklingen enda mer. I tillegg frakobler systemklammer avløpssystemet akustisk fra både vegger og tak og hindrer dermed lydbroer.

Løsninger for praktisk talt hver bygningstype
Grenrør med dimensjoner som er vanlig for avløp er hydraulisk optimalisert. Dette muliggjør enda større laster og enda mindre avløpsrørdimensjoner i noen tilfeller. Rør og fittings er tilgjengelig i dimensjonene fra DN 56 til DN 150, f.eks. for praktisk talt alle bygningstyper, fra eneboliger til høyblokker.

Økonomisk og sikker tilkoblingsmetode
Forskjellige tilkoblingsmetoder er mulig avhengig av bruksområde. jetkupling kan løsnes og rettes opp når som helst. Elektrosveisemuffer oppnår en god, stabil styrke enkelt og sikkert, f.eks. for økt sikkerhet i trange monteringssituasjoner. Speilsveising blir sett på som en tradisjonell og sikker tilkoblingsmetode på stedet eller under prefabrikasjon. Kutting og montering gjøres uten farlige bøyninger. Skrap som blir igjen etter bearbeiding kan brukes igjen som skjøtedeler eller kastes uten problemer.

Rørventilasjon
For installasjoner som ikke tillater konvensjonell lufting på grunn av plassbehovet tilbyr Geberit også ventilatorventilen GRB90 for dimensjoner opptil DN 100.

 

Vi selger Geberit Silent -20db  i hele poser og forpakninger for å kunne gi deg best mulig pris! 

 

Send oss forespørsel på Geberit Silent  -20db :/kontakt-oss/